Algemene informatie


Umtali werkt alleen op afspraak, waarbij een verwijzing van specialist of huisarts niet nodig is.

In principe worden mensen die zwanger zijn, of mensen die een pace-maker hebben niet behandeld met bioresonantie. Bioresonantie kan in deze gevallen echter wel gebruikt worden als testmethode.

Vergoeding

Annamarie Assink - Teunissen is als BCZ Registertherapeut® ingeschreven bij de RBCZ
(Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en aangesloten bij de beroepsvereniging LVNG (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen), waardoor de meeste zorgverzekeraars de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoeden in hun (aanvullende) zorgpakketten. Een overzicht van zorgverzekeraars die de behandelingen vergoeden kunt u onder andere vinden op de website van de LVNG.

Afzeggen

Helaas komt het voor dat een gemaakte afspraak niet wordt nagekomen, hierdoor ontstaat ruimte in de agenda en gaat kostbare tijd voor mij en anderen verloren.

Als u meer dan 24 uur van tevoren afzegt, kunt u de afspraak kostenloos annuleren of verzetten.
Zegt u minder dan een dag van tevoren af of komt u niet, dan ben ik genoodzaakt het verschuldigde bedrag in rekening te brengen.

Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

Vanuit Umtali worden adviezen gegeven, het is aan u om te beoordelen hoe u hiermee omgaat. U blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de acties en besluiten die u neemt.

De behandelingen zijn complementair, dat wil zeggen een aanvulling op reguliere geneeswijzen. Het is daarom van belang dat u in contact blijft met uw huisarts of uw medisch specialist als u daar onder behandeling bent.